Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Sinul on lihtne, sest kaste on valmis koheseks kasutamiseks. Kuumuta kaste sobiliku temperatuurini ning serveeri koos erinevate liharoogadega. Punase veini kastmes on ideaalne hautada ahjuroogi ja sellele võib lisada erinevaid marju, võid, mett ja ürte. Kaste sobib eriti hästi kana-, pardi-, sea-, veise-, lamba- ja ulukilihaga.

LAKTOOSI- JA GLUTEENIVABA

Koostisosad: Veisepuljong (vesi, veise supikogu, sibul, porgand, petersellijuur, oliiviõli, tüümian, loorber, must pipar), punane vein (sisaldab sulfiide), sibul, tomatipasta (tomat, sool), maisitärklis, suhkur, meresool, must pipar, puravik, tüümian.

Toitumisalane teave 100 ml kohta keskmiselt:

Energiasisaldus 176 kJ / 42 kcal
Rasvad 0,5 g
millest küllastunud rasvhapped 0,12 g
Süsivesikud 7,2g
millest suhkrud 6,0 g
Valgud 3,2 g
Sool 1,0 g

Säilitustingimused: +2...+6 °C. Pärast avamist säilib külmikus kolm ööpäeva.

230 ml