Puljong on supi kõige olulisem osa, mis annab roale maitse ja välimuse. Õiget puljongit keedetakse ligi 12 tundi. Food Studio kokad on Sind sellest säästnud ja valmistasid ise ehtsa koduse puljongi kasutades maksimaalselt Eesti toorainet. Sina lisa vaid köögiviljad ja liha. Sobib hästi ka risotode, hautiste ja teiste roogade põhjaks. Või keeda muna ja serveeri puhta puljongina. Vett ei ole vaja lisada, vala lihtsalt potti ja valmis ta ongi!

LAKTOOSI- JA GLUTEENIVABA

Koostisosad: Veisepuljong (vesi, veisekont, sibul, porgand, petersellijuur, oliiviõli, tüümian, loorber, must pipar), meresool

Toitumisalane teave 100 ml kohta keskmiselt:

Energiasisaldus 70kJ/17kcal
Rasvad 0,5 g
millest küllastunud rasvhapped 0,12 g
Süsivesikud 1,2 g
millest suhkrud 0,8 g
Valgud 3,2 g
Sool 0,7 g

Säilitustingimused: säilitada pakendil näidatud kuupäevani temperatuuril +2..+6°C Avatult säilib temperatuuril +2...+6˚C kolm ööpäeva

750 ml